Salvati Delta

Info comunitate

UPDATE: Cursuri de management de proiect

Aveti ultima sansa de a beneficia de cursurile gratuite de perfectionare “MANAGEMENT de PROIECT din perspectiva dezvoltarii durabile”, autorizate CNFPA, organizate in cadrul Comunitatii de practica pentru dezvoltare durabila www.comunitatedurabila.ro. Acestea vor avea loc la Cluj Napoca in luna martie a anului curent. Va anuntam ca toate locurile pentru sesiunile de curs care se vor desfasura la Sinaia in luna aprilie 2012 (2-4 aprilie si 18-20) au fost ocupate, insa exista 5 locuri de rezerva. In curand Comunitatedurabila.ro va publica lista tuturor celor calificati.

 

Cursurile de la Cluj Napoca sunt destinate angajatilor organizatiilor neguvernamentale, sindicatelor si patronatelor, beneficiari de proiecte finantate prin POSDRU.

Anul trecut, peste 150 de persoane au participat la aceste cursuri de perfectionare iar pentru 2012, organizam opt noi sesiuni, adresate altor aproximativ 160 de membri ai Comunitatii de practica.

Cursul - autorizat CNFPA si acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - isi propune sa dezvolte capacitatea participantilor de a implementa proiecte in mod eficient dar si in concordanta cu principiile dezvoltarii durabile. Beneficiarii cursului vor capata, astfel, competentele necesare abordarii eficiente a oricarui proiect, atat din punctul de vedere al scrierii si planificarii, cat si din punctul de vedere al implementarii, monitorizarii si evaluarii. Cursurile sunt sustinute de specialisti ai Fundatiei Terra Mileniul III, organizatie cu o experienta de 14 ani in domeniul educatiei nonformale.

In luna martie vor avea loc, asadar, 2 cursuri identice dupa urmatorul calendar:
-    Cluj-Napoca, 2 sesiuni in paralel in perioada 26-28 martie;

La o sesiune vor putea participa maxim 24 de persoane.

Pentru a participa la oricare dintre acestea este necesar:
-    sa fiti angajat al unui ONG, sindicat sau patronat care are (sau a avut) statutul de solicitant sau partener intr-un proiect finantat prin POSDRU;
-    sa fi absolvit deja o forma de studii superioare;
-    sa detineti cont de utilizator pe www.comunitatedurabilă.ro.


Precizam ca toate cheltuielile de cazare, masa si transport catre orasul in care se desfasoara cursurile sunt asigurate. Singurele costuri suportate de participant sunt cele pentru organizarea examinarii CNFPA, aproximativ 50 de RON, in functie de locatia aleasa de acesta pentru sustinerea examenului. Din pacate, nu vor putea participa mai multi reprezentanti din partea aceleiasi persoane juridice, nici reprezentanti ai persoanelor juridice care au beneficiat deja de cursuri in cadrul acestui proiect în 2011.

Daca sunteti interesati de aceasta oportunitate va rugam sa completati formularul de inscriere de mai jos si sa il transmiteti cel tarziu pana pe 16 martie 2012 la adresa loredana.pana@comunitatedurabila.ro. Va suntem recunoscatori, de asemenea, daca puteti inainta aceste informatii oricui altcuiva este interesat. Pentru detalii suplimentare, aşteptam oricand sa ne contactati la echipa@comunitatedurabila.ro, telefon 021 319 49 31. 

Cursul “Management proiect din perspectiva dezvoltari durabile” este o activitate a proiectului “Parteneriat pentru Dezvoltare Durabila”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 “Investeste in oameni!”, initiat de Asociatia Salvati Dunarea si Delta in parteneriat cu ActiveWatch Agentia de Monitorizare a Presei, cu spriinul Centrului pentru Politici Durabile Ecopolis.Documente atasate

_agenda_preliminara.docx    formular_inscriere.docx   login

Concursul comunitatii durabileCel mai durabil proiect

Toate episoadele


Revista comunitatii durabile

Revista comunitate durabila

Arhiva revista

Prezenti pe Social Media

Comunitate durabila pe Facebook Comunitate durabila pe Twitter