Salvati Delta

Experti dezvoltare durabila

Lavinia Andrei

 

Arii de expertiza:

Formator, Manager proiect, Consultant internaţional, Expert dezvoltare durabilă

 

Experienta relevanta:
Presedinte al Fundatiei TERRA Mileniul III, este inginer energetician, specializarea energetica industrială (Universitatea Politehnica Bucuresti), absolvent de master in administratie publica (Universitatea Bucuresti, Facultatea de Sociologie) si s-a specializat in domeniul protectiei mediului (cu preponderenta dezvoltare durabila şi schimbari climatice) atat in tara, cat si in strainatate, obtinand atestate din partea unor universitati de renume precum Georgetown University (SUA) si Cambridge University (Marea Britanie).
 
Detine experienta ca manager de proiect (autorizat CNFPA) pentru proiecte europene nationale si internationale de peste 10 ani.
 
Este formator autorizat de catre CNFPA si de Institutul European din Romania si are o experienţă de peste 6 ani in formarea adultilor.
 
A fost, timp de peste 3 ani, membru (consilier) in Comitetul Economic si Social European, in cadrul caruia a activat la sectiunile Energie, transport si infrastructura informationala si Agricultura si mediu, precum si in cadrul Observatorului de dezvoltare durabila.
 
Ofera consultanta pe probleme de evaluare strategica de mediu, energie si schimbari climatice de peste 6 ani. A facut parte din echipa de evaluare strategica de mediu pentru 4 programe operationale (POR, POS CCE, POS Transport, POS Mediu).

 

Contact:

lavinia@terraiii.ngo.ro 

+40 722 155110Documente atasate

CV_Lavinia_2012_ro.doc   login

Concursul comunitatii durabileCel mai durabil proiect

Toate episoadele


Revista comunitatii durabile

Revista comunitate durabila

Arhiva revista

Prezenti pe Social Media

Comunitate durabila pe Facebook Comunitate durabila pe Twitter