Salvati Delta

Comunicate

Cursurile pentru manageri de proiect din perspectiva dezvoltarii durabile debuteaza la Cluj


ComunitateDurabila pregateste managerii de proiect ai viitorului. Sesiunile cursurilor gratuite de perfectionare “MANAGEMENT de PROIECT din perspectiva dezvoltarii durabile” au debutat la Cluj Napoca. Aproape 40 de cursanti din cele mai diverse locuri din Romania acumuleaza cunoastere legata de implementarea indicatorilor de dezvoltare durabila in proiectele pe care le deruleaza sau de care beneficiaza.

Cursurile sunt autorizate CNFPA si sunt organizate in cadrul Comunitatii de practica pentru dezvoltare durabila www.comunitatedurabila.ro.

Cursurile de la Cluj Napoca sunt destinate angajatilor organizatiilor neguvernamentale, sindicatelor si patronatelor, beneficiari de proiecte finantate prin POSDRU.


Anul trecut, peste 150 de persoane au participat la aceste cursuri de perfectionare iar pentru 2012, ComunitateDurabila organizeaza opt noi sesiuni, adresate altor aproximativ 160 de membri ai Comunitatii de practica. 

Cursul - autorizat CNFPA si acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - isi propune sa dezvolte capacitatea participantilor de a implementa proiecte in mod eficient dar si in concordanta cu principiile dezvoltarii durabile. Beneficiarii cursului vor capata, astfel, competentele necesare abordarii eficiente a oricarui proiect, atat din punctul de vedere al scrierii si planificarii, cat si din punctul de vedere al implementarii, monitorizarii si evaluarii. Cursurile sunt sustinute de specialisti ai Fundatiei Terra Mileniul III, organizatie cu o experienta de 14 ani in domeniul educatiei nonformale.
login

Concursul comunitatii durabileCel mai durabil proiect

Toate episoadele


Revista comunitatii durabile

Revista comunitate durabila

Arhiva revista

Prezenti pe Social Media

Comunitate durabila pe Facebook Comunitate durabila pe Twitter