Salvati Delta

Info comunitate

Cursuri de management de proiect din perspectiva dezvoltării durabile, deschise beneficiarilor POSDRU

În perioada martie - aprilie 2012, angajaţii organizațiilor neguvernamentale, sindicatelor și patronatelor, beneficiari de proiecte finanțate prin POSDRU, sunt invitaţi să participe gratuit la cursurile de perfecţionare “MANAGEMENT de PROIECT din perspectiva dezvoltării durabile”, autorizate CNFPA, organizate în cadrul Comunităţii de practică pentru dezvoltare durabilă www.comunitatedurabila.ro.

 

Anul trecut, peste 150 de persoane au participat la aceste cursuri de perfecţionare iar pentru 2012, va pregătim opt noi sesiuni, adresate altor aproximativ 160 de membri ai Comunităţii de practică.

 

Cursul - autorizat CNFPA şi acreditat de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului - îşi propune să dezvolte capacitatea participanţilor de a implementa proiecte în mod eficient dar şi în concordanţă cu principiile dezvoltării durabile. Beneficiarii cursului vor căpăta, astfel, compeţentele necesare abordării eficiente a oricărui proiect, atât din punctul de vedere al scrierii şi planificării, cât şi din punctul de vedere al implementării, monitorizării şi evaluării. Cursurile sunt susţinute de specialiști ai Fundaţiei Terra Mileniul III, organizaţie cu o experiență de 14 ani în domeniul educaţiei nonformale.

 

În perioada martie - aprilie vor avea loc 8 cursuri identice după următorul calendar:

-       Cluj-Napoca, 2 sesiuni în paralel în perioada 12-14 martie;

-       Cluj-Napoca, 2 sesiuni în paralel în perioada 26-28 martie;

-       Sinaia, 2 sesiuni în paralel în perioada 2-4 aprilie;

-       Sinaia, 2 sesiuni în paralel în perioada 18-20 aprilie.

La o sesiune vor putea participa maxim 24 de persoane.

 

Pentru a participa la oricare dintre acestea este necesar:

-       să fiţi angajat al unui ONG, sindicat sau patronat care are (sau a avut) statutul de solicitant sau partener într-un proiect finanţat prin POSDRU;

-       să fi absolvit deja o formă de studii superioare;

-       să deţineţi cont de utilizator pe www.comunitatedurabilă.ro.

 

Precizăm că toate cheltuielile de cazare, masă şi transport către orasul in care se desfăşara cursurile sunt asigurate. Singurele costuri suportate de participant sunt cele pentru organizarea examinarii CNFPA, aproximativ 50 de RON, in functie de locatia aleasa de acesta pentru sustinerea examenului. Din pacate, nu vor putea participa mai mulţi reprezentanţi din partea aceleiaşi persoane juridice, nici reprezentanţi ai persoanelor juridice care au beneficiat deja de cursuri în cadrul acestui proiect în 2011.

 

Dacă sunteţi interesaţi de această oportunitate vă rugăm să completaţi formularul de înscriere de mai jos şi să îl transmiteţi cel târziu până pe 24 februarie 2012 la adresa loredana.pana@comunitatedurabila.ro. Vă suntem recunoscători, de asemenea, dacă puteţi înainta aceste informaţii oricui altcuiva este interesat. Pentru detalii suplimentare, aşteptăm oricând să ne contactaţi la echipa@comunitatedurabila.ro, telefon 021 319 49 31. 

 

Cursul “Management proiect din perspectiva dezvoltări durabile” este o activitate a proiectului “Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 “Investeşte în oameni!”, iniţiat de Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta în parteneriat cu ActiveWatch Agenţia de Monitorizare a Presei, cu spriinul Centrului pentru Politici Durabile Ecopolis.
login

Concursul comunitatii durabileCel mai durabil proiect

Toate episoadele


Revista comunitatii durabile

Revista comunitate durabila

Arhiva revista

Prezenti pe Social Media

Comunitate durabila pe Facebook Comunitate durabila pe Twitter