Salvati Delta

Info comunitate

Conferinta achizitiilor verzi

 

Update 4 noiembrie:

 

Noi vorbitori reprezentand autoritati relevante pentru temele abordate s-au alaturat demersului si vor participa alaturi de noi la conferinta (va rugam consultati noua varianta a agendei, atasata).

De asemenea, conferinta va putea fi urmarita live, pe privesc.eu.

 

Comunitatedurabila.ro, prima comunitate de practica pentru dezvoltare durabila din Romania, organizeaza vineri 9 noiembrie 2012, incepand cu ora 9.30, la Hotel Caro, Bucuresti conferinta Achizitii verzi pentru dezvoltare durabila.

Avand invitati de rang "european", pe durata intregii zile participantii vor avea ocazia sa dezbata cateva subiecte importante pentru ceea ce ar putea sa insemne dezvoltarea durabila in Romania anilor urmatori:

 

Economia verde si reglementarea achizitiilor verzi – o solutie actuala de dezvolare durabila

 

Finantari nerambursabile cheltuite durabil: Indicatorii dezvoltarii durabile in proiectele europene

 

Imbunatatirea indicatorilor dezvoltarii durabile in proiecte cu finantare nerambursabila

 

Pentru mai mute detalii va rugam sa consultati agenda evenimentului (atasata).

La conferinta si-au anuntat deja participarea reprezentanti ai Comisiei Europene - DG Environment, ai autoritatilor nationale relevante pentru temele de mai sus, precum si ai ONGurilor de mediu din Romania si nu numai (conform agendei atasate).

Va asteptam la conferinta, insa anterior va rugam sa completati formularul de participare atasat mai jos si sa il trimiteti pe adresa irina.dobrita@comunitatedurabila.ro, pana cel tarziu pe 6 noiembrie.

 

Imbina inteligent utilizarea masinii cu alte modalitati de transport individual (mers pe jos, bicicleta, car sharing) si colectiv (autobuz, tramvai, metrou, tren), pentru o mobilitate adaptata nevoilor tale reale cuplata cu un impact mai redus asupra mediului.

700 de milioane de masini in circulatie, azi in lume... Cate materii prime, uzine, beton si petrol pentru a le pune in miscare! Si daca in curand fiecare om de pe glob va avea o masina? Va trebui sa ne deplasam mai putin sau cu mijloace alternative, adica sa fim eco-mobili!

Conferinta poarta marca "Eveniment responsabil"

Acest eveniment s-a alaturat demersului de Responsabilitate Sociala demarat de reteaua Societal. Ca urmare a angajamentului sau, conferinta va purta marca “Eveniment responsabil”. Aceasta marca a fost creata pentru a oferi o recunoastere publica evenimentelor care fac eforturi pentru a atinge performate in urmatoarele patru domenii: protectia mediului, dezvoltarea sociala, dezvoltarea economica si buna guvernanta.Documente atasate

Agenda2.pdf    formular_de_inscriere_conferinta.docx   login

Concursul comunitatii durabileCel mai durabil proiect

Toate episoadele


Revista comunitatii durabile

Revista comunitate durabila

Arhiva revista

Prezenti pe Social Media

Comunitate durabila pe Facebook Comunitate durabila pe Twitter